Error showing flash-object.

Cadeaubon Stijl-Arrangement : "Etiquette op de Vespa"

Wat is "Etiquette op de Vespa"?

Een ideaal geschenk om uw secretaresse, personal assistant of management assistant dit jaar op een originele manier in de bloemetjes te zetten. Speciaal voor Management Assistants Day of Secretaressedag organiseert AB Trainingen op 24 mei en 7 juni het Stijl-Arrangement “Etiquette op de Vespa”. 

AB Trainingen zorgt voor een cadeaubon die u op 19 april kan afgeven. Het arrangement gaat door als het wat warmer is. Dat is dus 2 x plezier!

 

Programma

8h30 – 9h : Ontvangst bij Nivoo Vinum

Ontvangst in wijnhoeve Nivoo Vinum, met mini-ontbijt, fruitsap, koffie- & theebar.

9h – 12 h : Workshop  “Etiquette en omgangsvormen : troeven in je zakelijk succes.”

Beïnvloeden je omgangsvormen je persoonlijk en professioneel succes? Kunnen ze je carrière maken of kraken? Wat ligt er gevoelig en wat niet? En ligt zakelijk Vlaanderen hier überhaupt wakker van? De workshop ligt in het verlengde van het boek “Dames moet je kussen en moppen vertellen mag niet” van Ann Beckers en Dominique Merckx.

De workshop heeft voor deze gelegenheid een verhoogd entertrainmentgehalte.

12h – 13h : Een zomerse lunch

In de binnenkoer of de tuinkamer van de gezellige wijnhoeve genieten we van een uitgebreid tapasbuffet.

13h – 17h : Etiquette op de VESPA

Iedereen die een rijbewijs heeft, kan en mag met de Vespa rijden. Natuurlijk geven we u eerst de etiquetteregels mee. Na een korte initiatie neemt onze ervaren gids u mee langs meer dan 13 kastelen, toont hij u enkele van de mooiste plekjes in Haspengouw en vertelt hij u interessante weetjes uit het heden en het verleden. Plezier verzekerd!

17h - … : Een stijlvol geschenk

Na de Vespatocht drinken we nog een laatste glas bij Nivoo Vinum en is er nog ruimte om te netwerken. Bij het afscheid krijgt iedere deelnemer een exemplaar van “Dames moet je kussen en moppen vertellen mag niet”, een vlot naslagwerk over etiquette en zakelijke omgangsvormen in Vlaanderen, met enerzijds de basisregels, anderzijds de meningen, visies, quotes en anekdotes van zakelijk Vlaanderen, opgesmukt met pittige cartoons.

 

Praktische informatie

 

Prijs 410 € per persoon, exclusief 21% BTW. Als je een collega meebrengt krijg jij 20% korting.

Inbegrepen in dit arrangement  : het ontbijt, de workshop, de lunch, het boek, de afscheidsdrink, maar ook de huur van de vespa, de gids, de brandstof, een helm en de bijgaande verzekering. Elke deelnemer moet in het bezit zijn van een rijbewijs, categorie B en een identiteitskaart. Meer details krijgt u na de inschrijving. Of u kan terecht bij Ann Beckers (0479 40 91 99 of info@abtrainingen.be).Locatie : In de driehoek van Tongeren, Hasselt en Sint-Truiden ligt de prachtig gerestaureerde wijnhoeve Nivoo Vinum , Langstraat 25, 3830 Berlingen. Info en foto’s : www.nivoovinum.be.

Data : Deze arrangementen gaan door op 24 mei en op 7 juni, omdat deze dagen u veel meer kans geven op zachte temperaturen. Ondanks de lentezon kan het op 19 april (MAD) nog ijzig koud zijn op de Vespa.

De cadeaubon(s) bestellen kan u door hier uw gegevens in te vullen.

Bij slecht weer gaan de workshop en de lunch door, maar krijgt de deelnemer een persoonlijke cadeaubon ter waarde van de huur van een VESPA voor een ganse dag naar keuze.

Het arrangement gaat door met minimum  6 en maximum 16 deelnemers. Bij een beperkt aantal  inschrijvingen houdt AB Trainingen zich het recht voor om de training voor alle deelnemers te laten doorgaan op de datum waarop er het meeste inschrijvingen zijn.

 

Het STIJL-ARRANGEMENT exclusief voor uw bedrijf

Het STIJL-ARRANGEMENT kan ook exclusief voor uw bedrijf georganiseerd worden, eventueel in combinatie met een andere formule uit het aanbod van AB Trainingen. Voor meer informatie en een aangepaste prijsofferte neemt u contact op met Ann Beckers (0479 40 91 99 of info@abtrainingen.be). 


"Dames moet je kussen ... " : een leuk cadeau voor Management Assistants Day

Dames moet je kussen en moppen vertellen mag niet

 

Beïnvloeden etiquette en omgangsvormen je persoonlijk en professioneel succes? Kunnen ze je carrière maken of kraken? Wat ligt er gevoelig en wat niet? En ligt ondernemend Vlaanderen hier überhaupt van wakker ? 

 

Ann Beckers en Dominique Merckx gingen op onderzoek en bundelden hun bevindingen in Dames moet je kussen en moppen vertellen mag niet”. Het werd geen stijf regeltjesboek, maar een vlot naslagwerk over de basisregels in het zakelijk verkeer, doorspekt met nuttige tips, interessante weetjes, maar vooral de meningen, visies en anekdotes van ‘Zakelijk Vlaanderen’. Het boek werd opgesmukt met pittige cartoons.

 

Als uitsmijter lees je er ook of je in Vlaanderen nu écht moet kussen, hoe vaak, wie wel, wie niet, waar je begint, ... en of moppen nu werkelijk taboe zijn. 

 

"Dames moet je kussen en moppen vertellen mag niet" is een origineel alternatief voor de traditionele ruiker bloemen op Management Assistants Day of Secretaressedag.

 

Dit boek kan u bestellen via de bestelbon (klik hier). Het boek wordt verpakt als geschenk en (bij tijdige bestelling) vóór 19 april verstuurd per post.

 

Prijs : € 40, inclusief cadeauverpakking en verzendingskosten.